Crodi България

header.rewardpoints
Мин: 15,00 лв. Макс: 32,00 лв.
лв.15 лв.32

ОГЛЕДАЛА

ФИЛТРИ
Подреди по
Показвай на страница

Сгъваемо фризьорско / бръснарско огледало - Сребърно - Q36

46,00 лв. 38,40 лв.

Спрей фибри за рядка коса - NISH MAN - 100 мл

15,60 лв. 13,20 лв.

ОГЛЕДАЛА

Descopera secretele din spatele oglinzilor de calitate pentru barbieri! Există diferite tipuri de oglinzi disponibile pe piata, fiind un accesoriu de frizerie care nu poate sa-ti lipseasca. Vei găsi modele precum oglinzile de perete, pe suport sau cu iluminare. Astfel, atat tu, cat si clientul, veti fi multumiti. 

Poti sa alegi oglinzi pentru barbieri clasice sau cu elemente de design unic, cum ar fi rame ornamentale, finisaje vintage sau funcții suplimentare, cum ar fi rafturi sau sertare pentru depozitarea ustensilelor, tratamentele faciale si produselor cosmetice. Alegerea unui astfel de model poate adauga un plus de stil si functionalitate salonului de frizerie.

Cum alegi o oglinda pentru salon

Cand vine vorba de alegerea oglinzii potrivite pentru salonul tau de frizerie, exista cateva aspecte importante de luat in considerare. In primul rand, dimensiunea si forma oglinzii ar trebui sa se potrivească perfect in spatiul disponibil si sa se incadreze in designul general al salonului. De asemenea, functionalitatea oglinzii este esențiala, ea ar trebui sa permita o vizibilitate buna si sa permita ajustarea unghiului si inălțimii pentru a-i permite clientului sa vada magia foarfecului in actiune.

Materialele si calitatea oglinzii sunt, de asemenea, importante. Este important sa alegi oglinzi realizate din sticla rezistenta la zgarieturi si cu o rama durabila pentru a asigura o durata de viata indelungata si o utilizare sigura in salon. De asemenea, calitatea reflectării trebuie verificata pentru a te asigura ca nu exista distorsiuni ale imaginii.

Prezenta oglinzilor in salon imbunatateste comunicarea intre barbier si client, permitandu-le acestora din urma sa urmăreasca procesul de tuns si coafat si sa comunice preferintele si eventualele ajustari pe parcurs. Acest lucru asigura ca rezultatul final este pe placul clientului si contribuie la cresterea increderii si satisfactiei acestuia.